"Egy nő két dolog legyen:           ízléses és elragadó."(Coco Chanel)  


Magánemberként és sminkesként is a természetesség híve vagyok, a harmóniát, az összhangot keresem mindenben.

Vallom, hogy az egyéniséget hangsúlyozó, a kifinomult nőiességet előtérbe helyező smink mindenkinek jól áll. Tapasztalom, hogy egy jól elkészített smink, milyen pozitív változásokat indít el, milyen örömöt okoz. Ha sikerül egyensúlyt teremteni a belső és a külső között, harmóniába kerül az egész ember, ettől szépnek és magabiztosnak érzi magát. Egy magabiztos nőnél pedig nincs vonzóbb! 

10 éve foglalkozom sminkeléssel, fotózások, filmek, divatbemutatók részese voltam, de sok menyasszony is nekem köszönheti sminkjét.


Rólam mondták

"Színeket bárki fel tud vinni egy bőrfelületre, de nem mindegy a hogyan, amihez kell valami megmagyarázhatatlan és az ember maga. Köszönöm." (Rita)

"Csodálatos stílusérzékkel bír, örülök, hogy megismerhettem Ildit! " (Szilvi ✝)

"Nagyon köszönjük a szép napot, sokat tanultunk és sok új ismeretre tettünk szert." (Márti & Andi)

"Köszönöm a tanácsaidat, a mindennapos sminkben azóta is használom, amikről beszéltünk." (Andrea)

"Ildi szívét-lelkét beleteszi a munkáiba, talán ezért is olyan szép a végeredmény!" (Hajni)

"Kellemes, kedves, vidám társaság, és nekem lenyűgöző az is, hogy akár spontán megkeresésben felelősen tudott igent vagy nemet mondani. Több esetben váratlan helyzetben kerestem meg, mert engem is hirtelen hívtak be pl. TV-be és Ildi ugyanazzal a profizmussal kezelte az ilyen sminkes alkalmakat is, tökéletesen pontosan és megbízhatóan. Minden esetben a személyemre szólt a smink, amiben jól érezhettem magam és harmóniában magammal." (Gyöngyvér)