RÓLAMSzépségdizájnerként a harmóniát, az összhangot keresem mindenben, munkám során szeretem hangsúlyozni a kifinomult nőiességet.

Ha sikerül egyensúlyt teremtenem a belső és a külső között, harmóniába kerül az egész ember, ettől szépnek és magabiztosnak érzi magát. Egy magabiztos nőnél pedig nincs vonzóbb!

12 éve foglalkozom sminkeléssel, 4 éve Henna Szemöldök Styling-gal, a műköröm pedig a legújabb szerelem.


NÉZZ BE HOZZÁM!

A Harmóniumban található szépség kuckómban teljeskörű szépség fegyvertárral várlak: smink, műköröm és Henna Szemöldök Styling vár Rád, ha felkeresel.

Bármilyen alkalomra készülsz, egy egyéniségedhez illő, finom és nőies smink nélkül nem lehet teljes az összhang. 

Ha menyasszony vagy, a csokorral, a dekorral harmonizáló, arcod karakteréhez illő sminkkel szeretnék hozzájárulni a Nagy Napodhoz, emellett az alkalomhoz illő körmöket tudok felajánlani, ha bizalmat szavazol nekem. 

Gyere el hozzám és tanuld meg önmagad sminkelni, sminktanácsadásaim során a legfontosabb számomra a gyakorlati tudás átadása.

Henna Szemöldök Styling során a festék színeit egyedileg keverem ki, hogy a legjobban illeszkedjen színtípusodhoz, karakteredhez.

Szolgáltatásaimat Ajándék Kártya formájában is átadhatod. ;-)

Végezetül pedig egy kis szalon etikett

Ha valamiért nem tudsz a megbeszélt időpontban eljönni, ezt teljes mértékben megértem, de kérlek, szólj időben előtte, mert lehet, hogy valaki szívesen átvenné a helyed.

Csodás napokat kívánok!

Ildi