Rólam


Magánemberként és szakemberként is a harmóniát, az összhangot keresem mindenben.

Munkám során szeretem hangsúlyozni a kifinomult nőiességet, miközben az egyéniséget is látni hagyom. Ha sikerül egyensúlyt teremtenem a belső és a külső között, harmóniába kerül az egész ember, ettől szépnek és magabiztosnak érzi magát. Egy magabiztos nőnél pedig nincs vonzóbb!

12 éve foglalkozom sminkeléssel, részt vettem film forgatásokon, divatbemutatókon, fotózásokon, színházi előadás részese voltam, menyasszonyok, híres emberek fordultak meg kezeim között.

A Henna Szemöldök Styling kiegészíti a sminket, hiszen a szemöldök az arc fontos része, anélkül vagy túlhangsúlyozva, eltűnik az arc karaktere. 

A műköröm pedig a legújabb szerelem, amely hozzájárul az összképhez, legyen egy hétköznap, esemény, esküvő.


NÉZZ BE HOZZÁM!

A Harmóniumban található szépség kuckómban teljeskörű szépség fegyvertárral várlak: smink, műköröm és Henna Szemöldök Styling vár Rád, ha felkeresel.

Bármilyen alkalomra készülsz, smink nélkül nem lehet teljes az összhang. Egy szépen elkészített smink mindig növeli az önbizalmat.

Menyasszonyként a világ legszerencsésebb nője vagy, én pedig szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a Nagy Napon a legszebb nőnek érezhesd magad. Egyéniségedhez illő, a dekorral összhangban lévő sminket és körmöket tudok felajánlani, ha bizalmat szavazol nekem. 

Vagy gyere és tanuld meg önmagad sminkelni, sminktanácsadásaim során a legfontosabb számomra a gyakorlati tudás átadása.

Henna Szemöldök Styling által tökéletes szemöldököd lehet rizikómentesen. A hennával történő festési eljárás során a színeket egyedileg keverem ki, hogy a legjobban illeszkedjen színtípusodhoz, karakteredhez.

Szolgáltatásaimat Ajándék Kártya formájában is átadhatod. ;-)

Végezetül pedig egy kis szalon etikett

Ha valamiért nem tudsz a megbeszélt időpontban eljönni, ezt teljes mértékben megértem, de kérlek, szólj időben előtte, mert lehet, hogy valaki szívesen átvenné a helyed.

Csodás napokat kívánok!

Ildi