Smink tanácsadás
Itt add meg az alcímet

A 3 órás alap tanfolyam során egy nappali smink elkészítését tanulhatod meg, erre kettő, szintén 3-3 órás tréning épül, melyek alkalmával egy alkalmi smink, ill. egy füstös smink elkészítését sajátíthatod el. Nagy hangsúlyt fektetek a begyakorlásra, hogy valódi, használható tudásra tegyél szert a tanfolyamok alatt.

A tanfolyamok helyszíne saját otthonod, így az általad megszokott környezetben tanulhatsz  segítségemmel. A tanuláshoz minden eszközt biztosítok.

Alap önsminkelő tanfolyam

A 3 órás alap önsminkelő tanfolyam során egy hozzád illő nappali smink elkészítését tanítom meg. A tanfolyam első részében kevés elmélettel kezdünk, mely során megállapítjuk melyik évszak típusba tartozol, milyen színek állnak jól neked, az arcformád és szemformád esetében kell-e, érdemes-e valamin változtatni a smink által. Megismertetlek az eszközökkel, az ecsetfajtákkal, a smink termékekkel, majd rátérünk a gyakorlatban is a smink elkészítésére. Ilyenkor megfelezzük az arcodat, az egyik felén én mutatom be a lépéseket, a másik arcfeleden pedig te magad készíted el a sminket. 

Végül, ha igény van rá, átnézzük a neszesszeredet, hogy van-e olyan termék, amelyet számodra nem javaslok, illetve hogy mit ajánlok beszerezni a meglévők mellé.

Haladó 1 tanfolyam

A haladó 1 tanfolyam az alap tanfolyam tudására alapoz. Egyrészt megtanítom egy alkalmi smink elkészítését, valamint megbeszéljük, hogy a korábban elsajátított nappali sminket hogyan lehet átalakítani, alkalmivá tenni, ha pl. munka után kell egy fontos programon részt venni, és csak kevés időd van az átalakításhoz. 

Emellett természetesen lehetőség van bármilyen technikai kérdést átbeszélni. Az a fontos számomra, hogy olyan tudást kapjál, melyet biztos kezekkel tudsz alkalmazni a mindennapok során.

Haladó 2 tanfolyam

A füstös szemsmink elsajátítása mellett szó lesz a tusvonal megrajzolásáról, valamint arról, hogyan lehet szájhangsúlyos sminket készíteni. (A szájhangsúlyos smink csak azoknak ajánlható, akiknek nem túl keskenyek az ajkai).

Ezen a tanfolyamon is érvényes, hogy bármilyen felmerülő technikai kérdést megbeszélünk, akár újból és újból, ha szükséges.

A smink készítéssel kapcsolatban a legfontosabb javaslatom a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, mert csak így fogsz tudni egyre biztosabban és gyorsabban sminkelni.

Árlista

érvényes: 2019. január 1-től

Alap önsminkelő tanfolyam

Nappali smink készítése

20 000 Ft

Haladó 1. tanfolyam

Alkalmi smink készítése

18 000 Ft

Haladó 2. tanfolyam

Füstös szemsmink készítése

18 000 Ft