Sminktanácsadás

Ejtsd rabul a pasikat!

Smink Stúdiómban 3 féle tanácsadással várlak, melyek egymásra épülnek. Az alapszintű tanácsadás (Csavaros Trükkök) során egy nappali smink elkészítését tanulhatod meg, erre kettő haladó tréning épül (Igéző szemek és Csókos ajkak). Nagy hangsúlyt fektetek a begyakorlásra, hogy valódi, használható tudásra tegyél szert a tanácsadások alatt. A tréningek 2 fő esetén is elérhetők. Hozd magaddal barátnődet, lányodat vagy anyukádat, meglátod, jó program lesz! 

Csavaros trükkök, avagy Elvis is elájulna

A Csavaros trükkök alapszintű tanácsadás során egy hozzád illő nappali smink elkészítését tanítom meg. Először kevés elmélettel kezdünk, mely során megállapítjuk melyik évszak típusba tartozol, milyen színek állnak jól neked a szemszínedet is figyelembe véve, valamint az arcformád és szemformád esetében kell-e, érdemes-e valamin korrigálni a smink által. Megismertetlek az eszközökkel, az ecsetfajtákkal, smink termékekkel, néhány apróbb trükkel, majd rátérünk a gyakorlatban is a smink elkészítésére. Ilyenkor megfelezzük az arcodat, az egyik felén én mutatom be a lépéseket, a másik arcfeleden pedig te magad készíted el a sminket. 

Végül, átnézzük a neszesszeredet, hogy van-e olyan termék, amelyet számodra nem javaslok, illetve hogy mit ajánlok beszerezni a meglévők mellé.

Igéző szemek, avagy Sinatrát is rabul ejtenéd

Az Igéző szemek tanácsadás az alap tanfolyam tudására alapoz. Egyrészt megtanítom egy alkalmi smink elkészítését, valamint megbeszéljük, hogy a korábban elsajátított nappali sminket hogyan lehet átalakítani, alkalmivá tenni, ha pl. munka után kell egy fontos programon részt venni, és csak kevés időd van a sminked felélénkítéséhez. 

Emellett természetesen lehetőség van bármilyen technikai kérdést átbeszélni. Az a fontos számomra, hogy olyan tudást kapjál, melyet biztos kezekkel tudsz alkalmazni a mindennapok során.

Csókos ajkak, avagy Johnny Cash is megénekelné

A Csókos ajkak tanácsadás alkalmával a füstös szemsmink elsajátítása mellett az ajkaké lesz a főszerep, de szó lesz a tusvonal megrajzolásáról és mindarról, amire választ szeretnél kapni.

Ezen a tanácsadáson is érvényes, hogy bármilyen felmerülő kérdést megbeszélünk, akár újból és újból, ha szükséges.

A smink készítéssel kapcsolatban a legfontosabb javaslatom a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, mert csak így fogsz tudni egyre biztosabban és gyorsabban sminkelni.

A sminktanácsadások Ajándék Kártyán is elérhetők.

A tanácsadások helyszíne

  • A Harmóniumban található Smink Stúdióm-ban (1048 Budapest, Külső-Szilágyi út 118. - ingyenes parkolási lehetőség)
  • azonban, ha semmiképpen sem tudsz eljönni hozzám, lehetőség van arra is, hogy saját otthonodban tanulj segítségemmel, de azt érdemes tudnod, hogy Smink Stúdiómban minden háttér és eszköz jobban biztosított.