Sminktanácsadás
Ejtsd rabul a pasikat!

Jailhouse Smink Stúdiómban 3 féle tanácsadással várlak, melyek egymásra épülnek. Az alap tanácsadás során egy nappali smink elkészítését tanulhatod meg, erre kettő haladó tréning épül (Igéző szemek és Csókos ajkak). Nagy hangsúlyt fektetek a begyakorlásra, hogy valódi, használható tudásra tegyél szert a tanácsadások alatt. A tréningek 2 fő esetén is elérhetők. Hozd magaddal barátnődet, lányodat vagy anyukádat, meglátod, jó móka lesz! 

Csavaros trükkök, avagy Elvis is elájulna

A Csavaros trükkök alapszintű tanácsadás során egy hozzád illő nappali smink elkészítését tanítom meg. Először kevés elmélettel kezdünk, mely során megállapítjuk melyik évszak típusba tartozol, milyen színek állnak jól neked a szemszínedet is figyelembe véve, valamint az arcformád és szemformád esetében kell-e, érdemes-e valamin korrigálni a smink által. Megismertetlek az eszközökkel, az ecsetfajtákkal, smink termékekkel, néhány apróbb trükkel, majd rátérünk a gyakorlatban is a smink elkészítésére. Ilyenkor megfelezzük az arcodat, az egyik felén én mutatom be a lépéseket, a másik arcfeleden pedig te magad készíted el a sminket. 

Végül, átnézzük a neszesszeredet, hogy van-e olyan termék, amelyet számodra nem javaslok, illetve hogy mit ajánlok beszerezni a meglévők mellé.

Igéző szemek, avagy Sinatrát is rabul ejtenéd

Az Igéző szemek tanácsadás az alap tanfolyam tudására alapoz. Egyrészt megtanítom egy alkalmi smink elkészítését, valamint megbeszéljük, hogy a korábban elsajátított nappali sminket hogyan lehet átalakítani, alkalmivá tenni, ha pl. munka után kell egy fontos programon részt venni, és csak kevés időd van a sminked felélénkítéséhez. 

Emellett természetesen lehetőség van bármilyen technikai kérdést átbeszélni. Az a fontos számomra, hogy olyan tudást kapjál, melyet biztos kezekkel tudsz alkalmazni a mindennapok során.

Csókos ajkak, avagy Johnny Cash is megénekelné

A Csókos ajkak tanácsadás alkalmával a füstös szemsmink elsajátítása mellett az ajkaké lesz a főszerep, de szó lesz a tusvonal megrajzolásáról és mindarról, amire választ szeretnél kapni.

Ezen a tanácsadáson is érvényes, hogy bármilyen felmerülő kérdést megbeszélünk, akár újból és újból, ha szükséges.

A smink készítéssel kapcsolatban a legfontosabb javaslatom a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, mert csak így fogsz tudni egyre biztosabban és gyorsabban sminkelni.

A sminktanácsadások Ajándék Kártyán is elérhetők.

A tanácsadások helyszíne

  • A Harmóniumban található Jailhouse Smink Stúdiómban (1048 Budapest, Külső-Szilágyi út 118. - ingyenes parkolási lehetőség)
  • azonban, ha semmiképpen sem tudsz eljönni hozzám, lehetőség van arra is, hogy saját otthonodban tanulj segítségemmel, de azt érdemes tudnod, hogy Smink Stúdiómban minden háttér és eszköz jobban biztosított.


Árlista

érvényes: 2020. január 1-től

Csavaros trükkök

2 fő esetén 16.000 ft/fő

Nappali smink készítése

időtartam: 3-4 óra

22 000 Ft

Igéző szemek 

2 fő esetén 14.000 ft/fő

Alkalmi smink készítése

időtartam: 3-4 óra

20 000 Ft

Csókos ajkak 

2 fő esetén 14.000 ft/fő

Ajkak hangsúlyozása, füstös szem készítése

időtartam: 3-4 óra

20 000 Ft