MAKEUP COACHING

A smink edzés

A 'Makeup Coaching' egy smink edzés, egy lehetőség a gyakorlásra vezetésemmel. 

Te határozod meg a találkozó fókuszát, az általad felhozott probléma megoldása a cél.  Egy alkalommal mindig csak egy adott problémán dolgozunk, amely a sminkelés során gondot okoz Neked, ezt viszont kigyakoroljuk és megoldjuk a találkozó végére, melynek időtartama 1-1,5 óra.

A smink edzés során mint egy személyi edző terelgetlek az általad felhozott probléma megoldása felé, hogy megerősödj és stabilan kezeld az eszközöket.  Segítek túllendülni azokon a problémákon, amely gondot okoz, és ami miatt esetleg inkább nem is sminkeled magad. Ez lehet tusvonal húzás, műpilla felragasztás, rúzs felvitele profi módon, fedett szemhéj sminkelése stb., szóval bármi.

A legfontosabb, hogy egy dolgot orvosolunk rövidebb idő alatt. Kis lépesekkel haladunk a saját tempód szerint, hogy megértsd és el tudd sajátítani az adott fortélyokat, lépéseket. Olyan új nézőpontokkal és megoldási lehetőségekkel, trükkökkel ismertetlek meg, amelyre valószínűleg korábban nem is gondoltál. 

A 'Makeup Coaching' tehát minden esetben személyre szabott, Te mondod meg miről szeretnél tanulni, a többit bízd csak rám!

Egy alkalomnak fix ára van, de ahogy a fitness edzés során, úgy nálam is van bérlet váltásra lehetőség, mellyel kedvezményes áron juthatsz 1-1 alkalomhoz: a 3 alkalmas bérlet 3 hónapig használható fel, az 5 alkalmas pedig 5 hónapig.