Esküvői smink

A menyasszony smink legfontosabb kritériuma, hogy alkalmazkodjon viselője személyiségéhez, legyen harmóniában vele. Emellett össze kell hangolni stílusában és színében a frizurával, a ruhával, a csokorral és a dekorációval, de mindemellett tartósnak kell lennie, hogy kibírja az öröm könnyeket, a gratulációkat, a bulit.

Az esküvői sminket minden esetben próba smink előzi meg, amikor általában kétféle smink kipróbálására van lehetőség. Ez mindkettőnk számára előnyös, hiszen te tesztelni tudod, megfelel-e az elképzelésednek az általam készített próba smink, a felhasznált anyagok minősége, tartóssága, én pedig jobban megismerlek és rád tudok hangolódni ezáltal.

A próba sminket a Harmóniumban található Smink Stúdiómban (1048 Budapest, Külső-Szilágyi út 118.) tudjuk kivitelezni, de a menyasszony smink alkalmával, kényelmed érdekében általában a készülődés helyszínére megyek. Így felesleges izgalmak nélkül, nyugodt körülmények között készülődhetsz életed fontos eseményére kedvenc kávéd, teád vagy akár pezsgőd társaságában.

Vidéki esküvői helyszínre is szívesen leutazom, ebben az esetben az utazásom költsége oda-vissza Budapest határán kívül a menyasszonyt terheli.

Az esküvő napján minden igyekezet ellenére előfordulhatnak esetleges apróbb-cseprőbb kellemetlenségek, melyek ha felkészületlenül érik a menyasszonyt, nagyon megkeserítheti élete fontos napját. Ilyen lehet pl. egy elszakadó harisnya, a sarkat feltörő cipő, melyek kiküszöbölésére érdemes túlélőcsomagot készíteni. Hogy a csomagba mit érdemes beletenni, azt az alább található letölthető checklist megmutatja. A lista magad által tovább bővíthető.