MENYASSZONY SMINK

A menyasszony smink legfontosabb kritériuma, hogy alkalmazkodjon viselője személyiségéhez, legyen harmóniában vele. Emellett össze kell hangolni stílusában és színében a frizurával, a ruhával, a csokorral és a dekorációval, de mindemellett tartósnak kell lennie, hogy kibírja az öröm könnyeket, a gratulációkat, a bulit.

Az esküvői sminket jó, ha próbasmink előzi meg, amikor általában kétféle smink kipróbálására van lehetőség. Ez mindkettőnk számára előnyös, hiszen te tesztelni tudod, megfelel-e az elképzelésednek az általam készített próbasmink, a felhasznált anyagok minősége, tartóssága, én pedig jobban megismerlek és rád tudok hangolódni ezáltal.

A próbasminket a Harmóniumban található Szépség kuckómban (1048 Budapest, Külső Szilágyi út 118.) tudjuk kivitelezni. 

A menyasszony smink esetében két lehetőség közül választhatsz: vagy szintén a Stúdiómban készítem el sminkedet, vagy kényelmed érdekében a készülődés helyszínére megyek. Így felesleges izgalmak nélkül, nyugodt körülmények között készülődhetsz életed fontos eseményére. 

Vidéki esküvői helyszínre is szívesen leutazom, ebben az esetben az utazásom költsége oda-vissza Budapest határán kívül a menyasszonyt terheli.

Az esküvő napján minden igyekezet ellenére előfordulhatnak esetleges apróbb-cseprőbb kellemetlenségek, melyek ha felkészületlenül érik a menyasszonyt, nagyon megkeserítheti élete fontos napját. Ilyen lehet pl. egy elszakadó harisnya, a sarkat feltörő cipő, melyek kiküszöbölésére vagy orvoslására érdemes túlélőcsomagot készíteni. Hogy a csomagba mit érdemes beletenni, azt az alább található letölthető checklist megmutatja. A lista magad által tovább bővíthető.