Legkedvesebb szemhéj palettám - INGLOT

2021.08.08

Sminkesként több szemhéjfesték színre van szükségem, mint egy magánembernek, hiszen minden színtípushoz rendelkeznem kell megfelelő színnel, és nyilván akkor járok jobban, ha palettákat használok. Ezeket általában úgy állítják össze, hogy minden szín harmonizál a többivel. Persze minden palettában vannak olyan színek, melyek a kedvenceim lettek, és nagy előszeretettel használok, és olyanok is, melyek kevésbé, de ettől függetlenül nagy híve vagyok ezeknek a termékeknek. Egyre több márka teszi lehetővé, hogy magunk állítsunk össze egy palettát, ráadásul többféle alap áll rendelkezésünkre a 4 darabostól a 10-12 darabosig, így mind a szakemberek, mind a "háziasszonyok" is megtalálják a számukra legelőnyösebb méretet.

Nem vagyok márkafüggő. A jó minőségű, erősen pigmentált termékeket szeretem. Jónak tartom, ha egy adott palettában matt szemhéjpor is található, bár ezeket ritkábban használom, jó szolgálatot tesz az érettebb korosztály sminkelésekor, vagy kortól függetlenül a mélyítővonalban. A mágneses záródású palettákat jobban kedvelem a bepattintóssal szemben, mert gond nélkül, gyorsan nyitható, nem kell vesződni vele. 

Az utóbbi időben leginkább az INGLOT termékeit használom. Szeretem, hogy a palettákat én állíthatom össze legyen szó szemhéjporról, rúzsról, pirosítóról vagy púderről, ráadásul nagy a paletta választék is az egészen kicsitől a profi nagy méretig, különféle variációkban. 

A szemhéjporok igen pigmentáltak, nem porolnak, szépen satírozhatóak. Hatalmas a színválaszték, mindenki megtalálja a kedvencét.

A pigmentek csodásak, préselt krémes változatban palettába tehetők, vagy kis tégelyben is megvásárolhatók. Sok menyasszonyom örül ezeknek a színeknek.