Hogy'smink? Kezdjük az elején...

2017.10.17

Bár a naptár szerint már réges-rég beköszöntött az ősz, ám a természet furcsa játéka folytán még mindig csak a lehullott avar mutatja, hogy valóban ősz van. Ez a kedvenc évszakom! Imádom a langyos napsugarat, sétálni a bokáig érő avarban, és igen, imádom rugdosni, mint valami gyerek.

Számomra az ősz mindig valaminek a kezdetéről, a megújulásról szól, gondolom talán azért, mivel ősszel kezdődik az új tanév, s ilyenkor úgy érzem ideje nekem is valami újba kezdeni. Ebből az érzésből született meg a HOGY'SMINK blog.

Régóta foglalkoztat az írás

Szeretnék olyan dolgokról írni, hírt adni, melyek engem is nagyon érdekelnek,  foglalkoztatnak, nem csak sminkesként, hanem nőként.  Persze elsősorban a szépségre helyezem a hangsúlyt, de olyan témákat is érinteni fogok, melyek nem kapcsolódnak szorosan a munkámhoz.


Olyan trükköket szeretnék megmutatni, hogy pl. hogyan lehet reggel félkómásan összehozni egy vállalható sminket? Vagy ha ezt a reggeli sminket egy váratlan esti program miatt gyorsan alkalmivá kell tenned, mi a legjárhatóbb út? Mi legyen a neszeszeredben mindezekhez, mely termékeket ajánlom? Van-e különbség a professzionális és a "háziasszonyoknak" szóló sminktermékek között? Kulisszatitkok fotózásokról, hogyan sminkeltek dédanyáink, sminkeltek-e egyáltalán? Érdekelne? Várlak vissza szeretettel!