Kedvenc arcápolóim

2019.01.31

Előre bocsátom, nem fűződik érdekem ahhoz, hogy a Natics termékeit dicsérem, egyszerűen csak imádom a termékeiket.

Nagyjából 1 évvel ezelőtt találtam rá a Natics magyar biokozmetikai márkára, és a hitvallásuk nagyon magával ragadott. Mindenképpen ki akartam próbálni valamelyik arcápolójukat, mert egyrészt nagyon vonzott a termékek szép összetétele, másrészt akkoriban úgy éreztem, a bőröm elég siralmas állapotban van.

Először a web oldalon található bőr tesztet töltöttem ki, melynek segítségével leegyszerűsödött, mely termékek valók nekem, de hosszas töprengés után sem tudtam eldönteni, melyik arckrémet válasszam közülük.  Ekkor írtam egy segítség kérő levelet a Natics-nek, melyre nagyon gyorsan választ kaptam Oláh Róbert termékfejlesztési vezetőtől. Az ő ajánlásával végül megrendeltem egy szérumot és egy fluidot, amelyeket nagyon gyorsan kézhez kaptam.

Eszméletlen jó illatuk van, pedig nincs bennük csak természetes illatanyag, öröm magamra kenni. Az első két arcápolót hamarosan követte a többi, jelenleg 5 terméket használok folyamatosan.

Na de persze nem elsősorban az illatuk miatt maradtam hűséges a Natics-hez, bár az sem utolsó szempont, hanem amiért olyan csodás lett az arcbőröm állapota. Ilyen ápoltnak, üdének még sosem éreztem korábban.

Nem árulok el titkot, ha elmondom, nem vagyok már tinédzser, szóval az én esetemben erősen szembe kell szállni a ráncokkal. Nyilván nem arról van szó, hogy úgy nézzek ki, mintha botoxoltattam volna (bár már erre is van lehetőség a Natics-nél, amire mindjárt visszatérek), de a kevésbé mély ráncaim, szépen csökkennek, a hialuronsav miatt pedig megtelik élettel a bőröm, nagyon hidratált mind tapintásra, mind kinézetre.

Ugye ne felejtsük el az alapszabályt: szép sminket, csak hibátlan, hidratált bőrre lehet készíteni, ezért a Natics bőrtípusnak megfelelő hidratálóját smink alá is nagyon ajánlom. Mert ugye lényeges momentum, hogy a fluidokból két változat létezik: egy kimondottan száraz bőrre (rich), egy pedig normál, vagy zsírosabb bőrre (soft), ami óriási segítség legfőképpen azoknak, akik zsírosabb bőrrel rendelkeznek, mert más márkák esetében nem találkoztam ilyen lehetőséggel. 

Fentebb említettem a botoxot. A Natics legújabb fejlesztésű 2 vadi új éjszakai szérum-maszkja közül az anti-age növényi botoxot tartalmaz, amely az arcbőrt  az éjszaka folyamán táplálja, kisimítja. Annak ellenére, hogy egy maszkról beszélünk, nem kell aggódnunk, nem kell egész éjszaka 'vigyázülésben' aludnunk, mert felkenés után a maszk beszívódik annyira, hogy később már nem ragad. 

Száraz bőrömre napi rutinom része lett 

  • Micellás arcvíz
  • Fluid Sensuel Serum 
  • Fluid Sensuel Rich hialuron fluid
  • illetve alkalmanként a Hydra-N Masque, és a Serum-Masque Anti-Age.

Mindegyik termékkel nagyon jó kapcsolatot ápolok, már alig várom, hogy ma is használhassam őket.